Waar je Hart naar Uitgaat

Is er iets wat jou in deze periode diep raakt?
Dat je helemaal aanvoelt: Dít Wil ik nu doen.
Dat je ook merkt: Ojee, dit is wel heel oncomfortabel.
En toch wil je er voor gaan?

Om te voelen waar je hart naar uit gaat is nog niet altijd even makkelijk om bij te komen. Vaak zitten daar wat lagen overheen bedekt. Benieuwd om die lagen te erkennen, te verzachten en te verdampen?

Ja dat is ook heel kwetsbaar. Wat is voor jou erger? Dat je terugkijkt naar iets wat je nooit hebt geprobeerd, of naar iets wat je wel hebt gedaan en bleek dat het toch niet haalbaar bleek te zijn?

Als je er klaar voor bent om een project, idee, verlangen waar je hart ligt in de wereld te gaan zetten, dan kijk ik graag met je mee hoe je jouw moedigheid hierbij goed kunt gebruiken. In een traject van 6 sessies ondersteun ik je graag bij dit proces, waarbij je weer contact maakt met je innerlijke wijsheid, de kracht en moed om te gaan vanuit een diep vertrouwen en weten.

Wat houdt het traject in?

Intentie: Dat je zin hebt in iets nieuws, en je stevig gaat staan in het neerzetten van je idee, project, verlangen. Dat je met vertrouwen stappen zet vanuit jouw waarde. De moedigheid pakt om jezelf in beweging te zetten met open hart en dát doet wat zich in jou van nature ontvouwt.

Inhoud: Thema’s die aan bod komen zijn Liefde, Moedigheid, Plezier, Avontuur, Vertrouwen, Expressie naar buiten. Je gaat stappen zetten, die passen bij jouw natuurlijke creatiekracht.

Praktisch:

Aantal sessies: 6 online sessies van 1 uur (waarvan 1 of 2 sessies met een tafelopstelling)

Wanneer: wekelijks in afstemming wat past

Waar: vanuit je ‘thuis’ via zoom

Prijs: € 377,-

Op jouw afstemming vanuit je hart!

GroetJess

0622726858 of jessica@insidewisdom.nl

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.