Waar je Hart voor Open Staat

Is er iets wat jou in deze periode diep raakt?
Dat je helemaal aanvoelt: Dít wil ik nu doen.
Dat je ook merkt: Ojee, dit is wel heel oncomfortabel.
En toch wil je er voor gaan?

Om te voelen waar je hart voor open staat is nog niet altijd even makkelijk om bij te komen. Vaak zitten daar wat lagen overheen bedekt. Benieuwd om die lagen te erkennen, te verzachten en te verdampen?

Ja dat is ook heel kwetsbaar. Wat is voor jou erger? Dat je terugkijkt naar iets wat je nooit hebt geprobeerd, of naar iets wat je wel hebt gedaan en bleek dat het toch niet haalbaar bleek te zijn?

Als je er klaar voor bent om een project, idee, verlangen waar je hart ligt in de wereld te gaan zetten, dan kijk ik graag met je mee hoe je jouw moedigheid hierbij goed kunt gebruiken. In een traject van 5 sessies ondersteun ik je graag bij dit proces, waarbij je weer contact maakt met je innerlijke wijsheid, de kracht en moed om te gaan vanuit een diep vertrouwen en weten.

Wat houdt het traject in?

Intentie: Dat je zin hebt in iets nieuws, en je stevig gaat staan in het neerzetten van je idee, project, verlangen. Dat je met vertrouwen stappen zet vanuit jouw waarde. De moedigheid pakt om jezelf in beweging te zetten met open hart en dát doet wat zich in jou van nature ontvouwt.

Inhoud: Thema’s die aan bod komen zijn Liefde, Moedigheid, Plezier, Avontuur, Vertrouwen, Expressie naar buiten. Je gaat stappen zetten, die passen bij jouw natuurlijke creatiekracht.

Wat houdt het traject praktisch in?

  • We gaan samen helder maken met welke focus en intentie je deze periode van ongeveer 3 maanden instapt, doorstapt en uit wil stappen.
  • We zien elkaar in 7 sessies 1-op-1 van ongeveer 1 uur (online en op locatie als ik in NL ben) in een periode van 90 dagen. Samen stemmen we af wanneer het beste past twv € 805,-
  • Tussen de sessies door ontvang je krachtige fysieke, stem en schrijfoefeningen om te doen, die je helpen in het proces waar je in zit.
  • Er zijn 3 Wisdom Inside Themasessies op de vrijdagen waarvoor je wordt uitgenodigd, waarbij je samenkomt (online/offline) met anderen die in een soortgelijk proces zitten als jij twv € 141,-
  • Maandelijks op een zaterdagochtend kun je deelnemen aan de online Satsang Inside Wisdom (groepssessies) twv € 60,-
  • Op eigen tempo volg je stap-voor-stap de Workshop Jouw Verlangens in Zicht twv € 97,-
  • Gedurende het traject is er een open lijn beschikbaar en is er de gelegenheid om dagelijks te delen, te sparren, of uit te wisselen
  • Prijs van het traject is € 777,- (zakelijk tarief excl BTW), mogelijk om meerdere termijnen te betalen.

Op jouw afstemming vanuit je hart!

GroetJess

0622726858 of jessica@insidewisdom.nl

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.