Welke sessie past bij jou?

Ik werk op holistische wijze en met wat ik intuïtief aanvoel in het moment. Vanuit mijn ervaring met lichaamswerk neem ik je naast de mentale laag ook mee naar gevoelslagen, die je ondersteunen om oude software en patronen op te schonen.

Dit zijn de mogelijkheden om met mij aan het werk te gaan:

Via een telefonisch consult

Is het voor jou lastig om 1-op-1 af te spreken en voor een consult naar mijn werkplaats in Amsterdam te komen? Dan kunnen we met elkaar bellen. Aan de telefoon tune ik in op jou en komen we al snel tot de kern in wat er op dat moment voor jou nodig is om je aandacht aan te besteden. Mail naar jessica@insidewisdom.nl of stuur een app naar 0622726858 en dan maken we een afspraak.

Essentie sessie

Wat zit jou in de weg? Wat raakt jou, waar wordt je blij van, waar krijg je energie van? Luisteren met aandacht en vertrouwen op je intuïtie en thuiskomen in jezelf is waar je essentie naar verlangt. Het grootste avontuur is de reis naar binnen, je essentie.

Training ‘Jouw Verlangens in Zicht’

Welke verlangens leven er in jou? Misschien nog geen idee?
Tijdens deze workshop ga je stap voor stap je verlangens helder in kaart brengen met een visionboard.

Traject ‘Mijn jaar komt uit’

Wil je dieper werken aan het verwezenlijken van je wensen en je doelen die je helder hebt en in kaart gebracht met een visionboard? Ben je er klaar voor om een veranderingsproces in jezelf te bewerkstelligen? Gedurende een jaar kom je elke maand een maandagochtend samen met andere ondernemers bij elkaar om Jouw Jaar te manifesteren. Maandelijks coach ik je op de tred van de maan: welke energie van deze maan(d) helpt jou hierbij?

Uit Je Hoofd, In Je Gevoel

Is het voor jou tijd om een volgende stap te nemen?
Wil je in je kracht staan, verdieping maken en bewust leiderschap nemen vanuit je essentie?

Wandel sessie

Samen lopen geeft helderheid, rust en energie. Al in beweging, pratend over jouw levensthema’s kunnen inzichten op zijn plek vallen. Tijdens deze sessie wandelen we samen in de natuur en kun je ervaren hoe voedend en weldadig de natuur voor je is.

Groep sessie – Gatherings Inside Wisdom

Tijdens een gathering komen diverse levensthema’s voorbij en in de groep ervaar je de vertrouwde veilige setting om tot nieuwe inzichten te komen en ervaar je de kracht van het delen.

Kijk op de agenda voor de activiteiten die ik organiseer.

Tarieven

Een telefonisch of Skype consult is € 40,- per uur

Een eerste live kennismakingssessie van 1,5 uur is € 100,-
Vervolgsessie van één uur is € 90,-

Een wandelsessie in de natuur van 2 uur is € 125,-

Voor het deelnemen aan een tweewekelijkse ‘Gathering Inside Wisdom’ is   € 15,- (een 5-rittenkaart is mogelijk voor €65,-)

Als particulier zijn de tarieven voor de sessies incl. BTW, wanneer zakelijk en bij een training of traject excl. BTW

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.