‘Ik ben hier om te spelen’

‘Ik ben hier om te spelen en dat ik mij verbind met mijn zielspad, dat doen waar mijn vuur van aangaat, ik anderen meeneem naar hun eigen vuur en ik ervaar dat er oneindig veel mogelijk is. Alle deuren openen in de flow van liefde, creatie en heel veel lol’.

Voor een groot deel van mijn leven was ik mij helemaal niet bewust wat ik hier op aarde kwam doen. Ik was vooral gericht op mijn buitenwereld en draaide mijn hoofd overuren. Ik rolde van het ene in het ander. En maakte ik keuzes meestal vanuit mijn ratio.

Had geen idee wat ik leuk vond. Durfde niet over mijn gevoelens te praten en was onzeker over wat anderen van mij vonden. Zo werkte ik in de horeca, telemarketing, in de sales van een farmaceutisch bedrijf en jarenlang  in de IT branche. Ergens diep van binnen wist ik dat ik iets anders wilde, maar durfde niet zomaar een andere stap te maken.

Totdat ik op mijn 29ste zwanger raakte van onze dochter en hoorde ik een hele duidelijke boodschap:

“Als je voor een nieuw mens gaat zorgen wat je op de wereld zet, dan zul je écht moeten werken aan jezelf om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen.”

Ook mijn lichaam seinde mij duidelijke signalen toe die ik onder ogen moest komen. In de periode dat we in Genève woonde kwam de Grinberg Methode op mijn pad en ontdekte ik de magische wereld van mijn lijf. 

Ik weet nog goed bij één sessie dat er zóveel energie vrijkwam dat het uit mijn tenen kwam en de energie als een dolle door mijn hele lijf stroomde en voelde hoe mijn hart opende en er een enorme sterke oerkracht opkwam met een hele heldere boodschap:

Het is van groots belang dat we ons bevrijden van al die oude ballast die we met ons meedragen en ik kan daar mensen bij helpen.

In mijn sessies begeleid ik je om jouw verstopte lagen van jezelf te (her)ontdekken. De grootste reis is het avontuur naar binnen, ontdek jouw eigen wijsheid en leef vanuit wie jij in essentie bent en ga weer spelen!

Geef je over aan het niet-weten, vertrouw op je gevoel, durf je kwetsbaar op te stellen, zak dieper in jezelf en sta toe wat zich wil ontvouwen.

Benieuwd wat jij hier te doen hebt, waar jouw vuur van aangaat en hoe jij weer kunt gaan spelen?

Neem contact met me op, mail jessica@insidewisdom.nl of stuur een berichtje naar 0622726858.

Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten!
Jessica Versluijs

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen? Lees dan mijn blogs en wie weet inspireren ze jou.

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.