De Reis naar Binnen

Voor een deel van mijn leven was ik vooral gericht op mijn buitenwereld en draaide mijn hoofd overuren. Ik rolde van het ene in het ander. En maakte ik keuzes meestal vanuit mijn ratio.

Zo werkte ik een periode in de sales van een farmaceutisch bedrijf en heb jarenlang  in de IT branche gewerkt. Ergens diep van binnen wist ik dat ik iets anders wilde, maar durfde niet zomaar een andere stap te maken.

Totdat ik op mijn 29ste zwanger raakte van onze dochter en ergens was er toen een moment dat er een hele sterke boodschap opkwam:

“Als je voor een nieuw mensje gaat zorgen wat je op de wereld zet, dan zul je écht moeten werken aan jezelf om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen.”

Ook mijn lichaam seinde mij duidelijke signalen toe die ik onder ogen moest komen. In de periode dat we in Genève woonde kwam de Grinberg Methode op mijn pad en ontdekte ik de magische wereld van mijn lijf. 

Ik weet nog goed bij één sessie dat er zóveel energie vrijkwam dat het uit mijn tenen kwam en de energie als een dolle door mijn hele lijf stroomde en voelde hoe mijn hart opende en er een enorme sterke oerkracht opkwam met een hele heldere boodschap:

Het is van groots belang dat we ons bevrijden van al die oude ballast die we met ons meedragen en ik wil daar mensen bij helpen.

In mijn sessies begeleid ik je om jouw verstopte lagen van jezelf te (her)ontdekken. De grootste reis is het avontuur naar binnen, ontdek jouw eigen wijsheid en leef vanuit wie jij in essentie bent.

Geef je over aan het niet-weten, vertrouw op je gevoel, durf je kwetsbaar op te stellen, zak dieper in jezelf en sta toe wat zich wil ontvouwen.

Benieuwd geworden?

Mail naar jessica@insidewisdom.nl of een app naar 0622726858.

Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten!
Jessica Versluijs

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen? Lees dan mijn blogs en wie weet inspireren ze jou.

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.