Ik help mensen om dichtbij zichzelf te blijven, ondanks de hectiek van alledag.
Daarnaast wakker te blijven voor wat er nu nodig is in deze maatschappij.

Eén van de mooiste dingen van mijn werk vind ik het wanneer cliënten kwetsbaar durven zijn. Daarbij vind ik het belangrijk dat zij zich veilig voelen en zich op hun gemak voelen.

Met wie ik ook werk, mijn vorm kenmerkt zich in het maken van een verdieping en hoe je op een praktische manier kunt landen en thuiskomen in wie je werkelijk bent en hoe je jouw kwaliteiten naar buiten toe kunt laten zien.

Wat betreft mijzelf heb ik lange tijd mijn kwetsbare en gevoelige kant zoveel mogelijk proberen te verbergen, en wist ik nooit echt wat ik écht wilde. Totdat mijn lichaam mij signalen toe seinde die ik onder ogen moest komen, waarbij ik mijn trauma’s, oude patronen en familielijnen onder de loep heb genomen en ik zo contact kon maken met diepere lagen van pijn en angst, die ik lange tijd had weggestopt.

Dit bracht mij helderheid in mijn diepere verlangens en ben ik mijn kwaliteiten gaan inzetten om anderen verder te helpen op hun pad.

Als essentie coach begeleid ik je om verstopte lagen van jezelf te (her)ontdekken. Een avontuur naar jouw eigen wijsheid en in je kracht gaan staan in wie jij wezenlijk bent.

Naast individuele sessies werk ik ook met groepen en is het telkens weer een bijzondere ervaring hoe open en kwetsbaar mensen zichzelf durven laten zien en ze lichter de deur uit lopen.

Eén van mijn kwaliteiten is dat ik jou in je waarde laat en je uitnodig om helemaal jezelf te zijn en je open te stellen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Warme groet,
Jessica Versluijs

Op de hoogte blijven?
Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.