De Reis naar Binnen

Voor een deel van mijn leven was ik vooral gericht op mijn buitenwereld en draaide mijn hoofd overuren. Ik rolde van het ene in het ander. En ik maakte keuzes, vanuit mijn ratio.

Zo werkte ik een periode in de sales van een farmaceutisch bedrijf en heb jarenlang  in de IT branche gewerkt. Ergens diep van binnen wist ik dat ik iets anders wilde, maar durfde niet zomaar een andere stap te maken.

Totdat ik op mijn 29ste zwanger raakte van onze dochter, inmiddels is zij 16 jaar. Vanaf dat moment kwam er een hele sterke boodschap bij mij binnen:

als je denkt te kunnen zorgen voor een nieuw mens wat je op de wereld zet, dan zul je écht moeten werken aan jezelf om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen.”

Sinds die tijd ben ik andere keuzes gaan maken. En stel ik mijzelf (en nog steeds) regelmatig de vraag: ‘word ik hier nu écht blij van?’

Ook mijn lichaam seinde mij duidelijke signalen toe die ik onder ogen moest komen. In de periode dat we in Genève woonde kwam de Grinberg Methode op mijn pad en ontdekte ik de magische wereld van mijn lijf. De sessies die op mij het meeste indruk hebben gemaakt waren die waarbij ik afdaalde naar plekken en gevoelens die ik héél diep had weggestopt.

Ik weet nog goed bij één sessie dat er zóveel energie vrijkwam dat het uit mijn tenen kwam en de energie als een dolle door mijn hele lijf stroomde en voelde hoe mijn hart opende en er een enorme sterke oerkracht opkwam met een hele heldere boodschap:

Dat de hele wereld moet weten hoe het van groots belang is dat we ons bevrijden van al die oude ballast die we met ons meedragen en hoe ik daar anderen bij wil helpen.

Sindsdien zie ik het leven als een groots avontuur en ben ik verrast door de nieuwe lagen die zich in mij ontvouwen. Dan voelt het alsof ik weer opnieuw leer lopen en is het de uitdaging om me over te geven aan het ‘niet weten’.

In mijn sessies begeleid ik je om jouw verstopte lagen van jezelf te (her)ontdekken. De grootste reis is het avontuur naar binnen, ontdek jouw eigen wijsheid en leef vanuit wie jij in essentie bent.

Benieuwd geworden?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking van 30 minuten in november en december.

Mail naar jessica@insidewisdom.nl of een app naar 0622726858.

Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten!
Jessica Versluijs

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen? Lees dan mijn blogs en wie weet inspireren ze jou.

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.