«Blog overzicht
25 juni 2021

Jouw Relatie met Geld

Heb jij wel eens onderzocht hoe jouw relatie met geld is en waar deze vandaan komt?

Als jouw geldstroom niet als vanzelfsprekend naar je toekomt, dan is het van belang om is te kijken welke patronen je hebt en deze is onder de loep te nemen. Vaak zitten er beperkende overtuigingen onder, die we van vroeger hebben meegekregen. Enkele uitspraken die ik als kind voorbij hoorde komen waren: “Het geld groeit me niet op mijn rug” of “Je hebt een gat in je hand” of “Je moet hard werken voor je geld”.

Je kunt je voorstellen dat als je deze overtuigingen hebt meegekregen, dan doet dat iets met je relatie met geld. Sinds een aantal jaren heb ik het geld spel ‘Cashflow Game’ van Robert Kyosaki thuis. Zo nu en dan speel ik dat met vrienden en dan is het steeds weer fascinerend om te zien welke patronen zich voordoen in interactie met de medespelers.

Nu hoef ik jou vast niet te vertellen dat je weet dat er overvloed is voor ons allemaal.
En inmiddels weet jij ook hoe het is om te manifesteren. Om je dromen te volgen. Om stappen te zetten. Om door te zetten. Ennnn je bent ook bereid om zo nu en dan is in het diepe te springen.

Met het cashflow game doe je ook zo’n sprong in het diepe.
En het is ook nog is een leuke jump. Het spel speel je met drie andere spelers en tijdens het spel worden zowel je eigen geld patronen als die van de ander zichtbaar. En dat is mooi, want pas als je ze gaat zien, dan kun je er ook afstand van doen. En kunnen ze plaatsmaken voor nieuwe patronen die jou wél ondersteunen in je dagelijkse leven.

Vind je het leuk om het Geld Spel bij mij thuis aan de keukentafel te spelen? Dan kan deze zomer bij mij thuis op de zuidas in Amsterdam.

Dit zijn de mogelijke data: donderdag 29 juli, vrijdag 13 augustus, woensdag 18 augustus en donderdag 26 augustus
Tijd: 9:30 tm 13:30 uur

Locatie: bij mij thuis op de Zuidas in Amsterdam

Inclusief: zelfgemaakte (h)eerlijke lunch

Prijs: €47,-

Meld je aan door me te mailen jessica@insidewisdom.nl

Liefs, Jessica

«
»

Laat een reactie achter